Ramen

 

       

       

Op het vlak van ramen biedt Schrijnwerkerij Michiels haar klanten ruime keuzemogelijkheden: wij maken zowel standaard als exclusieve houten ramen. De ramen die wij plaatsen zijn perfect wind- en waterdicht. Alle houten ramen worden in ons eigen atelier gemaakt.Voor ALU en PVC ramen hebben wij goede toeleverancier.  Plastiekbouw Peeters

Het maken van houten ramen met specifieke vormen - zoals een driehoek, ronde vorm of ovaal - is dankzij ons hoogtechnologisch machinepark perfect mogelijk. Tevens leveren we in geklasseerde gebouwen exacte kopieën van de originele ramen, maar dan wel exemplaren die voldoend aan de hoogstaande kwaliteitseisen van de 21ste eeuw.

Verder kan u bij ons ook kiezen uit inbraakvertragend glas of geluidsisolerend glas. Qua houtsoorten wordt er voornamelijk met meranti en afromosia gewerkt.

Isolerend schrijnwerk is niet enkel comfortabel en energiezuinig, een deel van de investering kan u terugkrijgen onder de vorm van premies en belastingsaftrek. Een overzicht van de premies kan u   vinden op www.energiesparen.be   .
    
Voorbeelden van door ons vervaardigde ramen 

   
© Schrijnwerkerij michiels B.V.B.A.