Info  

   

Home

Welkom op onze website, keuken-1

Graag geven we onze bezoekers hier een overzicht van wat Schrijnwerkerij Michiels voor u kan realiseren. Wij staan al decennialang garant voor hoogstaand kwaliteitswerk op het vlak van binnen- en buitenschrijnwerk.

Spreekt deze digitale showroom u aan, neem dan gerust contact  met ons op. Wij helpen u graag verder bij de uitwerking van uw projecten. 

 

De kernwaarden van ons bedrijf zijn: duurzaamheid, maatwerk, resultaatgerichtheid en kwaliteit.

Duurzaamheid: Schrijnwerkerij Michiels werkt uitsluitend met duurzame materialen. Zo gebruiken wij zoveel mogelijk hout met een FSC-label.

Maatwerk: Dankzij ons hoogtechnologisch machinepark zorgen wij steeds voor maatwerk. We leveren snel en uitsluitend volledig afgewerkte producten.

Resultaatgericht: Wij gaan voor de volledige tevredenheid van onze klanten, of het nu gaat om particulieren, bedrijven, diverse overheden of bouwpromotoren. Met een minder resultaat nemen we geen genoegen.

Kwaliteit: Om u de beste kwaliteit voor maatwerk te kunnen aanbieden, investeren wij continu in ons machinepark. Zo kunnen wij u zowel vandaag als morgen de beste kwaliteit garanderen.

   
© Schrijnwerkerij michiels B.V.B.A.